Bjurholmsplan 23

116 63 Stockholm

Telefon:

Mobil:

Fax:

08 - 702 33 00

08 - 702 33 33

08 - 702 33 01

info@acapulco-hotell.se

Receptionens öppettider:

Mån-Fre

Lör-Sön

9-12 & 14-19

9-15

 

 

 

Våra lägenheter -

hemtrevligt och bekvämt!

 

Lägenhetshotell

Lägenhetshotell är ett trevligt och populärt alternativ till traditionella hotell. Här får du större utrymme samt möjlighet till självhushållning. Hos oss är det enklare att känna sig hemma.

 

Acapulco Hotell är inrymt i ett tidstypisk bostadshus från 1930 vid en grönskande oas med restauranger, gallerior, intressanta butiker och fritidsaktiviteter inom promenadavstånd.

 

Stor eller större lägenhet

Välj mellan lägenheter på 24-44 kvm för upp till fem personer. Samtliga lägenheter är utrustade med dusch, wc, kabel-TV, bredband, telefon med eget direktnummer, samt kök alt. kitchenette med kaffebryggare, brödrost, micro, spis och kylskåp med frysfack.

 

Hotellservice

På Acapulco Hotell får gästen hotellservice som receptionstjänster, tillgång till dator, fax, kopiator, linne och städning. Därutöver även tvättstuga och strykjärn. Mot tillägg kan frukost erhållas. Vi har allergifria lägenhetsalternativ, hör med receptionen.

 

Prisvärd kort - och långtidsvistelse

Vårt lägenhetshotell är ett bekvämt och prisvärt alternativ för kort- och långtidsvistelse. Att det dessutom ger hemkänsla är en uppskattad trivselfaktor som gör att vi kan glädjas åt många regelbundet återkommande gäster.

 

 

 

 

 

 

 

 

Web by TravelBiz